We are an amazing agency
By combining real estate expertise with in depth destination knowledge we take you one step ahead - welcome to the Homebase Spain Experience!
Read More →

Subscribe to our news, we promise not to overload your mailbox

* indicates required
Hänt på bloggen

Vi ser om ditt hus

 Vi är registrerade fastighetsmäklare   som är experter på Katalonien. Med   hjälp av våra personliga erfarenheter   av relocation och kunskap om   branschen som bas har vi byggt upp   ett unikt koncept där vi arbetar i ett   nätverk av kvalificerade mäklare,   advokater, arkitekter,   finansieringsspecialister, konstruktörer med flera specialister, för att hjälpa dig till en bra investering.

 

Efter många års utforskande vet vi att regionen rymmer så otroligt många fantastiska platser och upplevelser att det kan vara svårt att välja när man ska köpa ett boende. Därför har vi valt att hjälpa dig söka bostadsområde utifrån dina huvudintressen och den livsstil du drömmer om att ha. Därifrån förfinar vi urvalet, steg för steg.

Med den här metodiken kan vi hitta det objekt som bäst passar just dig och din livsstil, både nu och på längre sikt. Kanske är det ett befintligt hus som passar dig som hand i handske, eller så väljer du ett helt nytt som är anpassat efter dina önskemål och krav på komfort.

 

 Självklart ser vi till att du undviker   fallgropar under förvärvsprocessen   och att du får en positiv start på ditt   nya boende. Vi är din personliga   guide, rådgivare och lokala   representant, så du lugnt kan   fokusera på det som är viktigt i ditt   liv, sparar dyrbar tid och utgifter och   kan genomföra ett tryggt fastighetsköp.

Kristin Ehrenborg, grundare, är din kontaktperson genom hela köpprocessen. Du kan vända dig till henne för att få råd, tips och hjälp med kontakter även efter köpet, när du ska installera dig i ditt nya boende.