We are an amazing agency
By combining real estate expertise with in depth destination knowledge we take you one step ahead - welcome to the Homebase Spain Experience!
Read More →

Subscribe to our news, we promise not to overload your mailbox

* indicates required
Hänt på bloggen
 

Om Kristin

Jag blir ständigt överraskad av hur mycket Katalonien har att erbjuda.

Den 8 juni 2007 flyttade jag till Barcelona. Det har varit en fantastisk resa och en stor utmaning att skapa en integrerad tillvaro i ett nytt land. Visst, ibland har det kännts som att jag stött pannan blodig, men ändå, det har varit något charmigt över det också.

 

För varje dag blir jag mer förtjust i regionen. Jag blir ständigt överraskad av hur mycket Katalonien har att erbjuda, hur bra sjukvården och kommunikationerna är, hur fantastiskt utbudet på upplevelser är. Det finns så mycket att utforska och uppleva! Inom ett litet behändigt område finns fantastiska stränder, vackra klippiga kuster med små fiskebyar, världsmetropolen Barcelona, historiska städer som Girona och Tarragona, makalöst vackra alpina områden i Pyreneerna, böljande rapsfält, mysiga byar med härliga restauranger, innovativa vinproducenter som generöst öppnar sina portar för besökare, ett enormt utbud på aktiviteter och events … så mycket härligt – så litet tid! Och som om detta inte skulle vara nog … både Frankrike och Andorra ligger bara ett par timmars bilresa bort!

 

Jag önskar att fler fick uppleva allt detta underbara på nära håll, så därför vill jag hjälpa dig att hitta ditt drömboende här och samtidigt dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper som jag samlat på mig, så att du kan göra en så enkel och trygg fastighetsaffär som möjligt.

CV Kristin

  • Degree of Bachelor of Science in Business Administration and Economics, Uppsala University, Sweden.
  • Extended University studies in *Business Law, *Tax Law, *Financial Management and *Construction & BuildingTechniques, Sweden.
  • Official course for Real Estate Agents in Catalonia according to the Annex 1 del Decret 12/2010, del 2 de Febrer, AICAT.
  • Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya, número d’agent: 7755 (Catalonia real estate agents Official Register).
  • Associated Member of API, Col-legis i Associació d´agents Immobiliaris: A11791
  • Associate of FIABCI, the International Real Estate Federation.
  • Extensive experience in international Search & Selection in the Human Resource sector as well as in Hospitality and Destination management in Catalonia.
  • First language: Swedish     Second languages: English, Spanish