We are an amazing agency
By combining real estate expertise with in depth destination knowledge we take you one step ahead - welcome to the Homebase Spain Experience!
Read More →

Subscribe to our news, we promise not to overload your mailbox

* indicates required
Hänt på bloggen
 

Köpa Bostad

Pool.terrace.slider

Vi hjälper dig hela vägen och jobbar alltid på din sida. För att du ska hitta ett boende som passar dig och din budget använder vi vårat eget gedigna system för sökning och urval. Det omfattar en kartläggning av dina behov och en omfattande sökning i kanaler både on- och offline för att göra ett första urval av objekt. Efter att ha besökt dessa personligen och gjort en utvärdering av var och ett utifrån en rad nyckelfaktorer, presenterar vi ett sluturval för dig. Efter att ha tagit del av detta urval både i text, bild, video och ett samtal med oss, bestämmer du vilket eller vilka du vill besöka.

Vi organiserar visningsresan på destinationen och följer med dig som din personliga representant och guide. Det är inte bara bostäder du ska utvärdera nu, utan vi bekantar oss även med omgivningarna och tittar på det som ligger inom ditt intresseområde. Meningen är att du ska kunna bilda dig en uppfattning om hur det kommer att vara att bo och leva på den eller de aktuella platserna.

När du hittat ett objekt som du vill lägga bud på organiserar vi en teknisk och en legal due diligence, tar nödvändiga kontakter med kommunen och eventuella andra

myndigheter för att säkerställa ett tryggt köp. Vi assisterar dig under prisförhandlingen och vid avtalsskrivningarna, både den privata och den slutliga inför notarie.

 

Vid behov kan vi hjälpa dig att utvärdera och söka finansiering i Spansk bank, att skaffa det nödvändiga N.I.E-numret och att öppna bankkonto i spansk bank, ordna med överföring av abonnemangsavtal för el, vatten etc och även andra tjänster som du kan vara intresserad av för att genomföra köpet och på bästa sätt installera dig i ditt nya boende.

BEHOVSKARTLÄGGNING – SÖKNING – URVAL – KONTROLL – GENOMFÖRANDE – UPPFÖLJNING