We are an amazing agency
By combining real estate expertise with in depth destination knowledge we take you one step ahead - welcome to the Homebase Spain Experience!
Read More →

Subscribe to our news, we promise not to overload your mailbox

* indicates required
Hänt på bloggen
 

Nybyggda eko-hus

CASA.MADERA.2.

Hittar du inte vad du letar efter? Vill du bo i ett modernt hus med hög komfort som är anpassat till dina behov, ekonomiskt i drift och som gör minsta möjliga avtryck i vår miljö? Då ska du titta på vårat koncept med nyckelfärdiga pre-fab hus! Genom samarbete med våra noga utvalda producenter kan vi erbjuda dig paketlösningar som innehåller tomt inklusive anläggning, ett hus enligt dina önskemål, allt pappersarbete, anslutningar till V/A och el, byggrapportering till dig veckovis, slutstädning och nyckel i hand till ett inflyttningsklart hus efter ca 4 månader. Båda våra leverantörer arbetar enligt höga kvalitetskrav och använder sig av

miljövänliga tekniker och processer. För din trygghet lämnar de 10 års garanti.

 

Du kan välja mellan två byggnadskoncept. Det ena är ett betonghus i modern och minimalistisk design med fantastiskt ljusinsläpp och generösa ytor. Det byggs i moduler, vilket gör att du kan lägga till utrymme om dina behov ändras i framtiden. Väggar, golv och tak är välisolerade vilket ger dig hög inomhuskomfort och låga driftskostnader. Det platta taket kan användas för att anlägga en trädgård, en terrass, eller för att installera solpaneler.

Det andra är en gedigen trähuskonstruktion, fullt isolerad och allt igenom miljövänlig, som du kan få i många olika modeller. Leverantören är erfaren och samarbetar med ett finskt trähusföretag. Du kommer att märka att det är skandinavisk standard som gäller. Träet kommer från Pyreneerna, långsamvuxen alpin furu. Byggnadstekniken och materialen som används är väl beprövad i Spanien, både i enfamiljshus och till och med i lägenhetskomplex i innerstan. Det finns många modeller och utföranden att välja emellan och alltid flexibilitet för att anpassa ytorna till dina behov.